Travel Expo 2020 – Първите изложители вече се регистрираха

Второто издание на туристическото изложение Travel Expo ще се проведе на 27.11 и 28.11.2020 г. във фоайетата на НДК, София. Датите отново не са избрани случайно – Черен петък 2020 се пада точно на 27.11.20 г.

Travel Expo е изложение, което обединява всичко свързано с пътуванията и предоставя на посетителите уникална възможност да планират своята екскурзия, ваканция, бизнес пътуване, круиз, хотелска резервация или друга туристическа услуга с ексклузивна отстъпка от изложителите. За по-малко от 24 часа след стартирането на регистрацията за изложители – вече имаме първите 22 регистрирани фирми, които ще представят своите оферти на посетителите в Travel Expo 2020.

Защо да участвате като изложител?

Всички изложители получават еднакви условия и получават равен старт пред посетителите – всички щандове са с един и същ размер и визия. Така бизнеса няма да се стреми да изпъкне пред конкурентите си с визия на щанда, а с предлаганите оферти. Именно затова смятаме, че Travel Expo е ново поколение туристическо изложение с фокус върху продукта и крайния клиент.

 • Получавате готов щанд – Не е нужно да мислите за строеж, дизайн – получавате целия щанд напълно готов. Фокусирайте се върху продукта и помислете за клиентите.
 • Представяте ексклузивни оферти – За да участвате като изложител е необходимо да предоставите минимум 1 ексклузивна оферта за посетителите на събитието.
 • Кампания за „Черен петък“ – Включвате се в обща кампания за Черен петък и не харчите излишен бюджет за да достигнете до голяма аудитория.
 • Изложение с отлична локация – Благодарение на съпътстващата програма на НДК ще достигнете до много по-голяма аудитория и нови клиенти.
 • Ще реализирате директни продажби – Благодарение на мащабната рекламна кампания можете да реализирате директни продажби по време на изложението.

Построяването и дизайна на щанда е наш ангажимент. На база изпратената информация от вас – ще получите напълно готов щанд с вашето лого, оферта на фокус и индивидуален дизайн.

Защо да посетите Travel Expo на 27.11 и 28.11.2020г.?

Изложението на българския туризъм е с безплатен вход за посетители. Можете да се регистрирате за да получавате актуални новини, интересна информация и за да участвате в различни игри, организирани от изложителите.

Какво да очаквате от Travel Expo?

 • LAST Minute оферти – По време на изложението ще откриете изключително големи намаления за екскурзии и почивки в последната минута.
 • Ранни записвания Лято – Планирайте своята лятна ваканция изгодно с отстъпките, които изложителите ще предложат ексклузивно.
 • Екзотични пътувания – Света на екзотиката ви очаква! Вземете своята отстъпка като посетите Travel Expo 2020.
 • Круизни пътувания – Открийте света на крузите и вземете отстъпка! Научете повече за този вид пътувания и планирайте смело.
 • Хотелски резервации – Запознайте се с хотели в България и чужбина и направете резервация с ексклузивна отстъпка.
 • Индивидуални пътувания – Направете пътуване по Ваш сценарий – срещнете се с изложителите и „сглобете“ мечтаната ваканция заедно.
 • Самолетни билети – Ексклузивни предложения за послети по цял свят – възможни са само ако посетите изложението Travel Expo 2020.
 • Кулинарни пътешествия – Специално за феновете на качествената кухня и предизвикателните чинии.
 • Всичко за пътуването – Travel Expo е изложение, което обединява всичко за пътуването под един покрив – 27.11 и 28.11.2020 в НДК, София.

Очакваме Ви на 27.11 и 28.11.2020 в НДК. Следете Facebook събитието за актуална информация.

Recommended Posts