Travel Expo за първи път в България

Повече от 300 оферти за коледно-новогодишните празници и предложения за екскурзия или ваканция през 2020 г. под един покрив.

Първото издание на престижното туристическо изложение Travel Expo ще се проведе на 29 и 30 ноември 2019 г. в София. Под един покрив в НДК имат възможност да се срещнат туристически агенции, хотелски вериги, транспортни компании и клиенти, търсещи оферти за своите ваканции. Туристическото изложение е разположено в централното фоайе и полуетажите около Зала 1 на НДК. Очакванията на организаторите са Travel Expo да посрещне над 10 000 посетители за двата дни.

По време на изложението клиентите, търсещи туристически преживявания, ще имат възможност да резервират екскурзии и почивки в България и чужбина при ексклузивни условия и с до 50% отстъпки. Туристическите агенции, участващи на Travel Expo, са подготвили над 300 оферти на преференциални цени за пътувания през 2020 г. и LAST MINUTE за Коледа и Нова година.

Част от концепцията на Travel Expo е изложителите да акцентират само върху предлаганите оферти и качеството на услугата, затова всички 40 щанда на изложението ще изглеждат по един и същ начин като формат и размер. Те са с площ 6 кв. метра, с еднакъв дизайн, за да може клиентът да бъде фокусиран върху предлаганите услуги и туристически продукти.

Работното време на експото е от 10:00 до 20:00 ч. в петък и събота (29.11 и 30.11). Изложителите са подготвили ексклузивни оферти за посетителите на събитието, които включват дестинации като Виетнам, Япония, САЩ, о-в Мавриций и още много други екзотични направления. За почитателите на зимните спортове ще има намаления за СКИ почивки в България и чужбина, а за любителите на СПА пътуванията – специални оферти. Ранните записвания за Лято 2020 вече стартираха, но по време на Travel Expo ще се появят и допълнителни намаления за “Черния петък”.

Travel Expo e третото събитие в портфолиото на Travel Academy – компания с фокус върху обединяването и развиването на туристическата индустрия в България. Само преди няколко седмици приключи друго много интересно събитие на организаторите – “Нощ на Хотелите в София”. В инициативата се включиха 22 хотела, които предоставиха на софиянци и гостите на София общо 192 стаи на изключително преференциална цена. Travel Academy организират и ежегодна B2B конференция за професионалистите в туристическия бранш, която вече със своите шест издания се е утвърдила като задължително събитие за бизнеса.

Recommended Posts